Ειδησεογραφικό site

Σε τεταμένο κλίμα ο διάλογος Γεροβασίλη – Ήσυχου για το ντιμπέιτ

32

Η επόμενη Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, μοιάζει ως η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα. Και υπό την προϋπόθεση ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά που εκείνη την ημέρα κανονικά μιλάει στη ΔΕΘ, θα μπορέσει να δώσει το παρόν. Σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναζητηθεί άλλη ημερομηνία…

Οσον αφορά τις άλλες ημερομηνίες που συζητούνταν, όπως αυτές στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου τελικά αποκλείονται καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα βρίσκεται στο Στρασβούργο. Επίσης, και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί εκείνες τις ημέρες έχουν διαμορφωμένο το πρόγραμμά τους με τέτοιο τρόπο που δυσκολεύει τη διοργάνωση της τηλεμαχίας.

Οπως και να έχει οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν αύριο, όταν οι εκπρόσωποι των κομμάτων θα συναντηθούν δια ζώσης για να καταλήξουν σε ημερομηνία και να ρυθμίσουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πάντως, το κλίμα μέσα στο οποίο έγινε η τηλεφωνική επικοινωνία της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ολγας Γεροβασίλη με τον εκπρόσωπο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Κώστα Ησυχο για το ντιμπέιτ, δείχνει και το «πολεμικό κλίμα» που υπάρχει μεταξύ των δύο κομμάτων:

Ολγα Γεροβασίλη:  Κώστα σε παίρνω, αν μπορούμε πρώτα να προσεγγίσουμε την ημερομηνία τηλεφωνικά και μετά να συναντηθούμε.
Κώστας Ησυχος: Δεν συζητάω τίποτα. Ειναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις.

Αμέσως μετά Γεροβασίλη και Ησυχος έκλεισαν το τηλέφωνο…

Τα σχόλια είναι κλειστά.