Ειδησεογραφικό site

Σελένα Γκόμεζ: Η σχέση της και η φωτογράφηση που ενόχλησε…

61

Την ώρα που ο πρώην της λούζεται με αυγά εκείνη φωτογραφίζεται σαν λολίτα. Ο λόγος για την Σελένα Γκόμεζ η οποία πόζαρε τόπλες για το περιοδικό V.

 Η Σελένα σε ρόλο Λολίτας έδειχνε πολύ μικρότερη από την ηλικία της ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν αρνητικά τη… γυμνή της φωτογράφηση.

«Είναι ιδιαίτερα προσβλητικό και ενοχλητικό να βλέπεις ένα κοριτσάκι που μοιάζει με 12 ετών να ποζάρει έτσι στο φακό. Τι εξυπηρετεί όλο αυτό;», γράφει χρήστης στο twitter.

Αλλος χρήστης τα βάζει με το περιοδικό λέγοντας ότι είναι τόσο αλλόκοτο να βάζουν μια γυναίκα να μοιάζει με μικρό κοριτσάκι και να ποζάρει χωρίς ρούχα από τη μέση και πάνω.

Η Σελένα μίλησε στο περιοδικό και για τη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ: «Ημουν μόλις 18 ετών και ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Οσο μεγαλώνω κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Οταν είσαι νέος ακούς πολλά διαφορετικά πράγματα. Ηταν φορές που ένιωθα σαν να είχαμε μόνο ο ένας τον άλλον και όλος ο κόσμος ήταν εναντίον μας, κατά κάποιο τρόπο.

Ηταν πραγματικά παράξενο, αλλά και απίστευτο όλο αυτό. Ολο αυτό που έζησα δεν θα το άλλαζα ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Ζεις οπότε μαθαίνεις. Είναι άλλωστε κάτι που το ξέρετε και εσείς».

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.