Ειδησεογραφικό site

Σγουρός: «Κανείς δεν ξέρει πόσο κόστισε η προεκλογική καμπάνια της Δούρου»

57

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός εξέφρασε την εκτίμηση ότι η έντονη αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ του ίδιου και της επίσης υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου, οφείλεται στο ότι ο συνδυασμός δεν έχει πρόγραμμα και για αυτό τον συκοφαντεί.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Σγουρός τόνισε ότι «Δεν έχουν παρουσιάσει πρόγραμμα συγκεκριμένο. μιλάνε γενικά και αόριστα και επειδή δεν γνωρίζουν καταφεύγουν σε ύβρις. Έκανα φοβερή υπομονή. Ακόμη περιμένω ή να μου στείλουν «ονοματεπώνυμο και διεύθυνση» είτε να τα πάρουν πίσω.

Όταν υπάρχουν προβλήματα κοινωνικά οικονομικά πρέπει ο καθένας να είναι συγκεκριμένος δεν μπορεί να καταλήγει σε ύβρις για να καλύψει τις αδυναμίες του».
Χαρακτήρισε ως «προφάσεις εν αμαρτία» το κάλεσμα της κ. Δούρου να υπάρξει τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Δεν δίστασε να τονίσει «κανείς δεν ξέρει πόσο κόστισε η προεκλογική καμπάνια της κ. Δούρου», ενώ έθεσε το ερώτημα από πού προήλθε η χρηματοδότησή της.

Τόνισε ότι το ζητούμενο είναι «να γίνουν έργα, να βρει δουλειά ο κόσμος» και με αυτόν τον τρόπο να ξεπεραστεί η κρίση, ενώ υποστήριξε ότι η Περιφέρεια Αττικής κατόρθωσε να αντιμετωπίσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες τη μείωση της χρηματοδότησης που υπήρξε και επίσης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν χρέη στην Περιφέρεια, ενώ προωθήθηκαν σειρά έργων.

«Θέλουμε να έχουμε εθνική συνεννόηση. Θέλουμε να έχουμε πολιτική σταθερότητα», δήλωσε ο κ. Σγουρός, ενώ προσέθεσε ότι βασική προτεραιότητά του είναι το τετράπτυχο κοινωνική πολιτική, έργα, ανάπτυξη, δουλειές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.