Ειδησεογραφικό site

Σγουρός: Η Δούρου λασπολογεί εναντίον μου

38

Βολές κατά της υποψήφιας περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου εξαπέλυσε ο νυν περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, κατηγορώντας την ότι λασπολογεί εναντίον του.

Ο Γ.Σγουρός ζήτησε από την Ρ.Δούρου είτε να αποσύρει τις κατηγορίες περί διαπλοκής και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να πει συγκεκριμένα πράγματα.

Όπως σημείωσε, αυτός είναι ο όρος για να πάει σε ντιμπέιτ μαζί της, όπως τον κάλεσε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τη νίκη της Ρ.Δούρου, μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης, ο Γ.Σγουρός αναφέρθηκε στην διαφημιστική της καμπάνια. «Είναι εξωφρενική η διαφήμιση που έχει πέσει. Και κατηγορεί εμένα για διαπλοκή. Μιλάνε για τους φτωχούς και από την άλλη πληρώνουν τόσα λεφτά για διαφήμιση. Είναι μια διαφημιστική καμπάνια προκλητική ως προς την ποσότητα».

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση στήριξης της ΝΔ διά στόματος Σ.Κεδίκογλου, ο Γ.Σγουρός επισήμανε ότι η υποψηφιότητά του είναι αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη, ωστόσο δεν μπορεί να απαγορεύσει στα κόμματα να προχωρούν σε δηλώσεις στήριξης.

Ερωτηθείς για το ποσοστό που πήρε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλ.Παναγιώταρος, έκανε λόγο για μια «θλιβερή ιστορία για την πατρίδα μας» και πως εκείνοι που σηκώνουν τη σημαία των ναζί «θέλουν ψυχίατρο».

Σε ερώτηση τι πιστεύει ότι θα πράξουν οι ψηφοφόροι του Ηλ.Παναγιώταρου, ο Γ.Σγουρός απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα ψηφίσουν αυτοί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.