Ειδησεογραφικό site

Σαχινίδης: Υπόλογος ο Σαμαράς αν δεν προσπαθήσει για συναίνεση

52

Στην ανάγκη να υπάρξει συναίνεση στο θέμα της εκλογής Προέδρου ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φ.Σαχινίδης, μιλώντας στον Σκάι.

Ο κ. Σαχινίδης είπε χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ζητήσει από τον Αλ.Τσίπρα να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν και ότι και οι δύο θα πρέπει να προχωρήσουν σε συμβιβασμούς και προσωπικές θυσίες. «Είναι υπόλογος ο πρωθυπουργός αν δεν προσπαθήσει για την συναίνεση» δήλωσε ο κ. Σαχινίδης.

Όσον αφορά στην παρέμβαση Παπανδρέου, ο κ. Σαχινίδης υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει την ασφαλή πορεία της χώρας και γι’ αυτό ζητεί συναινετικό πλαίσιο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου παραιτήθηκε προκειμένου να δημιουργηθεί ισχυρό μέτωπο στη χώρα, για να ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας. Είχε ζητήσει συναίνεση και νωρίτερα, την οποία ο κ. Σαμαράς είχε απορρίψει» είπε, σημειώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει στην ανασυγκρότησή του και να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.