Ειδησεογραφικό site

Σοκ: Νεαρός σκότωσε την άστεγη στη Γλυφάδα σαν θυσία στο Σατανά

54

Η νεανική φιγούρα που δύο αυτόπτες μάρτυρες είδαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα να χάνεται σαν σκιά από το παρκάκι της Γλυφάδας και το αίμα άνδρα με το οποίο ήταν γραμμένο το 666 και ο ανάποδος σταυρός που βρέθηκε δίπλα από το πολτοποποιημένο κεφάλι της 40χρονής άστεγης, ήταν τα δύο βασικά στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο ξετύλιγμα της μακάβριας αυτής ιστορίας. Δράστης, ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου που δηλώνει αμετανόητος σατανιστής ο οποίος δολοφόνησε μια άτυχη άστεγη συνθλίβοντας της το κεφάλι με μια πέτρα για γίνει – όπως είπε στους διώκτες του – αποδεκτός από τον Εωσφόρο. Η επιλογή του θύματος τυχαία, όχι όμως και η ημερομηνία που ο «σατανιστής» επέλεξε να χτυπήσει. Ανήμερα του Πάσχα. Την ημέρα της Αναστάσεως εκείνος έπρεπε – σύμφωνα με τις μεταφυσικές επιταγές – να σκορπίσει το θάνατο. Το επόμενο δολοφονικό  χτύπημα, λατρευτική ανθρωποθυσία στον σατανά – είχε οριστεί για το Σάββατο 21 Ιουνίου. Ημερομηνία του θερινού ηλιοστασίου, την εαρινή ισημερία. Όμως οι αστυνομικοί πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες πριν βάψει και πάλι τα χέρια του με αίμα.

Ποιος είναι ο 22χρονος σατανιστής

Ο νεαρός σατανιστής, περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα. Ο ίδιος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να βρει λύση στη λατρεία του σατανά. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν αντιμετώπιζε στο παρελθόν προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5 ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.. Ο πατέρας του, συνταξιούχος ηθοποιός που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, προσπάθησε να βοηθήσει το γιο του να απαλλαγεί από τις εμμονές που βασάνιζαν το μυαλό και την ψυχή του όμως δεν τα κατάφερε. Ο Αλέξανδρος με το μπερδεμένο μυαλό και το παγωμένο βλέμμα είχε πάρει τις αποφάσεις του. Και το κυριότερο, όπως όλοι οι σατανιστές, ομολόγησε στους αστυνομικούς για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ενώ έλεγε και ξανάλεγε πως δεν μετάνιωσε για αυτό.

Επέλεξε το θύμα του στην… τύχη!

Η περιγραφή σοκάρει… Όπως είπε μετά την Ανάσταση, βγήκε στο δρόμο και άρχισε να αναζητά τον άνθρωπο που θα σκότωνε για να γίνει αποδεκτός από το σατανά. Έτσι, έφθασε στο παρκάκι της Γλυφάδας, έκοψε το χέρι του με ένα γυαλί και με το αίμα, σχημάτισε το σύμβολο 666 και τον ανάποδο σταυρό περιμένοντας το θύμα του. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στο σημείο μια 40χρονη άστεγη και πλάγιασε σε ένα παγκάκι για να κοιμηθεί. Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου έκρινε ότι ήταν η στιγμή για να επιτεθεί. Άρπαξε μια μεγάλη πέτρα, όρμησε πάνω της και της πολτοποίησε το κεφάλι. Στη συνέχεια με το αίμα το δικό του αλλα και του θύματος προσπάθησε να γράψει το όνομα του σατανά και εξαφανίστηκε αφού πέταξε τη ματωμένη πέτρα σε ένα κάδο απορριμάτων. Πάνω στην πέτρα, που βρέθηκε σε μια πλαστική σακούλα -περίπου 90 μέτρα από το παγκάκι που σκότωσε την άτυχη γυναίκα- εντοπίστηκε αποτύπωμα του 22χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε στους δικούς του ανθρώπους τη φρικτή του πράξη όμως δεν έγινε πιστευτός. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχοντας το dna του άνδρα αλλά και τις μαρτυρίες δύο κατοίκων που είδαν μια νεαρή φιγούρα να απομακρύνεται από την περιοχή άρχισαν να σχηματίζουν έναν κύκλο υπόπτων ο οποίος άνοιγε. Παράλληλα περιπολούσαν τις νύχτες στο σημείο και τα πάρκα των νοτίων προαστίων ελέγχοντας για περίεργες κινήσεις απο νεαρά μοναχικά άτομα, ενώ παράλληλα “σάρωναν” και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προφίλ με σατανιστικό περιεχόμενο που να ταιριάζουν με τα δεδομένα που είχαν. Για δύο μήνες άνοιγαν και έκλειναν τον κύκλο των υπόπτων. Ήξεραν δε, ότι έπρεπε να βιαστούν γιατί  όλα έδειχναν ότι θα ξαναχτυπήσει. Και όπως ομολόγησε θα το έκανε… Όμως κατάφεραν να τον πιάσουν λίγες ώρες πριν «πάρει» και άλλη ζωή να την κάνει θυσία στο σατανά…

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.