Ειδησεογραφικό site

Σαμαράς – Φώφη συζήτησαν για ενιαίο μέτωπο υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη

27

Περίπου ενενήντα λεπτά διήρκεσε η συνάντηση που είχε σήμερα, Κυριακή 28 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κυρία Φώφη Γεννηματά.

Μετά από το πέρας της συνάντησης, που έλαβε χώρα στο γραφείο του κ. Σαμαρά στη Βουλή, κανένας από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς δεν έκανε δηλώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν η υπεράσπιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας και η συντονισμένη προσπάθεια συγκρότησης ενός ενιαίου μετώπου υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη.

Επίσης, ο κ. Σαμαράς και η κυρία Γεννηματά αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, δια της οποίας η κυβέρνηση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τροποποιεί κατά βούληση τους όρους διεξαγωγής των εκλογών.

fofi-samaras1

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από τον κύκλο ανθρώπων πέριξ των δύο αρχηγών, υπήρξε προσέγγιση απόψεων σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης και έντονος προβληματισμός για τη στρατηγική, αλλά και την επιμέρους τακτική της κυβέρνησης, καθώς και για το ασφυκτικό κλίμα, υπό το οποίο ο ελληνικός λαός οδηγείται στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

fofi-samaras2

Τα σχόλια είναι κλειστά.