Ειδησεογραφικό site

Σαμαράς: Το «πίσω» τελείωσε, πάμε μπροστά

33

Με μία έμμεση αναφορά στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «Go back!»ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατά την επίσκεψή του στο έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου «Παράκαμψη Στυλίδας» που επισκέφθηκε καθ’ οδόν προς την Λαμία.

«Αφήνουμε την κρίση πίσω και προχωράμε όπως μας θέλει ο κόσμος, δημιουργώντας και δουλεύοντας με σταθερά βήματα μπροστά. Το «πίσω» τελείωσε. Πάμε μπροστά!» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

«Βρισκόμαστε στην περιοχή στην οποία ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο κεντρικός οδικός άξονας της Χώρας. Είναι η παράκαμψη της Στυλίδας, που είχε μείνει πίσω πολλά χρόνια -από το 2009 είχαν σταματήσει τα έργα- η οποία εκτελείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία σε λίγους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα έργα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη.

»Και είναι επίσης μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από εδώ και ο Ε65, ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος της Χώρας, που είναι πολυσήμαντης αξίας και ιδιαίτερα για την περιοχή ολόκληρη. Θα έλεγα ότι αυτά τα έργα, όχι μόνο δίνουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά δίνουν και μια ψυχολογία και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Τα σχόλια είναι κλειστά.