Ειδησεογραφικό site

Σίντι Κρόφορντ: Η απάντηση στην αρετουσάριστη φωτογραφία

311


Εξέφρασε έτσι και την στήριξή του στην σύντροφό του, μια μέρα αφότου κυκλοφόρησε η «αρετουσάριστη» φωτογραφία της για το Marie Claire

cindy-magio-marie

cindy-croford-cover

Με μια φωτογραφία της Σίντι Κρόφορντ με μαγιό που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο σύζυγός της Ραντ Γκέρμπερ έδειξε την αγάπη αλλά και την υποστήριξή του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

cindy-croford-photo

Την Παρασκευή, η Σίντι Κρόφορντ προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια στο διαδίκτυο, με αφορμή μια «αρετουσάριστη» φωτογραφία της που αποτελεί το κόνσεπτ του τεύχους Απριλίου του αμερικανικού Marie Claire.
Εκεί, η 48χρονη Σίντι Κρόφορντ, το άλλοτε τοπ μόντελ και μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, έδειχνε εμφανώς πως ο χρόνος έχει αφήσει πάνω της τα σημάδια του. Ειδικά η περιοχή της κοιλιάς, αλλά και του στέρνου έδειχναν… πολύ διαφορετικά από ό,τι είχαμε τουλάχιστον συνηθίσει.

Αν και οι περισσότεροι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στο γεγονός πως δεν δίστασε να «εκτεθεί» στον φωτογραφικό φακό, εν τούτοις δεν έλειψαν και τα πικρά σχόλια, που εστίασαν στο γεγονός πως «ο χρόνος είναι το ίδιο αμείλικτος με όλους».

Μια μέρα μετά, ο σύζυγός της πόσταρε ακόμα μια φωτογραφία της με μαγιό, σε μια πόζα που θυμίζει πολύ περισσότερο το τοπ μόντελ της δεκαετίας του ’90. Αν και δεν διευκρινίζει πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία, εν τούτοις η ρομαντική του λεζάντα δεν αφήνει περιθώρια για το πόσο αγαπά της γυναίκα του: «Αυτή πήρε λουλούδια κι εγώ πήρα εκείνη» γράφει ο Ραντ Γκέρμπερ.

cindy-croford-family

Όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι του Marie Claire, η φωτογραφία χωρίς photoshop είναι αυθεντική και προέρχεται από φωτογράφηση που είχε κάνει η Σίντι Κρόφορντ για την λατινοαμερικάνικη έκδοση τον Δεκέμβριο του 2013.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.