Ειδησεογραφικό site

Ρόπαλο του μπέιζμπολ το φονικό όπλο της δολοφονίας του Σάββα Σαββόπουλου

49

Η έκθεση της αστυνομίας της Ουάσιγκτον αποκαλύπτει το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε ο στυγερός δολοφόνος για να σκοτώσει τον 46χρονο επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλο, την 47χρονη σύζυγό του Έιμι, τον 10χρονο γιο τους Φίλιπ και την 57χρονη οικιακή βοηθό της οικογένειας.

Σύμφωνα με την έκθεση, την οποία αποκαλύπτει το αμερικανικό δίκτυο NBC Washington, ένα ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ βρέθηκε δίπλα στα άψυχα σώματα του ζεύγους Σαββόπουλου ενώ η 57χρονη οικιακή βοηθός, από το Ελ Σαλβαδόρ, δεν εξέπνευσε αμέσως, αλλά ήταν ακόμα ζωντανή, όταν έφθασε η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος, ενώ πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στις ΗΠΑ για να στέλνει χρήματα στα παιδιά της, που σπούδαζαν σε κολέγιο στο Ελ Σαλβαδόρ.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας δέχθηκε χτύπημα με το ρόπαλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και η σύζυγός του Έιμι έφερε εκδορές στο λαιμό και στο κεφάλι. Το άψυχο σώμα του 10χρονου γιου τους Φίλιπ βρέθηκε πυρπολημένο σε άλλη κρεβατοκάμαρα, ενώ σύμφωνα με την έκθεση, ο δεκάχρονος πριν πεθάνει είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο.

Η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο για το στυγερό τετραπλό έγκλημα τον 34χρονο Ντάρον Ντίλον Ουίντ, που εργαζόταν στο παρελθόν στις επιχειρήσεις του Σαββόπουλου, αλλά θεωρεί ότι ο δολοφόνος είχε και συνεργάτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.