Ειδησεογραφικό site

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενα τα δύο αδέρφια που σκότωσαν τη γιαγιά τους

178

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους και με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, η 29χρονη Α.Β. του Μ. και ο 26χρονος Κ.Μ. του Τ., κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της γιαγιάς τους, της 69χρονης χήρας Ουρανίας Γερόλυμου, μέσα στο σπίτι της, για μία… τηλεόραση.

Η τακτική ανακρίτρια Ρόδου χθες εξέτασε μόνο το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στο φόνο, ενώ ενημέρωσε τους κατηγορουμένους και τους συνηγόρους υπεράσπισής τους, ότι θα απολογηθούν εκ νέου την προσεχή εβδομάδα για την κατηγορία της ληστείας από κοινού, από την οποία επήλθε ο θάνατος και η οποία τους έχει ήδη απαγγελθεί.

Όπως είναι γνωστό, ο γιος του θύματος, κ. Λευτέρης Γερόλυμος, αφίχθη εσπευσμένα στο νησί από τη Φινλανδία και χθες υπέβαλε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής.

Φανερά αναστατωμένος, τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με εγκλήματα, που διέπραξαν οι κατηγορούμενοι.

Η εγγονή της 69χρονης, ηλικίας σήμερα 29 ετών, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει λάβει φαρμακευτική αγωγή στο παρελθόν, τελούσε υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα του θύματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.