Ειδησεογραφικό site

Ρομαντικά ξενοδοχεία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

71

 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για τους ερωτευμένους και πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν να την περάσουν σε ένα ρομαντικό μέρος μαζί με το έτερον τους ήμισυ.

Πέρα όμως από το κατάλληλο μέρος, θα πρέπει να βρείτε και το κατάλληλο ξενοδοχείο. Πάρτε λοιπόν μια ιδέα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία του κόσμου.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Cheval Blanc Randheli βρίσκεται στις Μαλδίβες. Διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για την ψυχαγωγία των πελατών του αλλά και μια τεράστια πισίνα. Επίσης, διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό και για καταδύσεις.

ChevalBlancRandheli

Όσοι επισκεφτούν την Πόλη του Φωτός, το ξενοδοχείο Four Seasons George είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για να περάσει κανείς την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα μάλιστα να μείνουν στην σουίτα του ξενοδοχείο θα απολαύσουν και την υπέροχη θέα στον Πύργο του Άιφελ.

fourseasonsparisgeorgev

Η τοποθεσία του Grand Hotel Timeo στη Σικελία είναι εντυπωσιακή. Το λευκό κτίριο με τα πράσινα παντζούρια ακριβώς κάτω από το Ελληνικό Θέατρο προσφέρει θέα στην Αίτνα και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία για τους σχεδιαστές της Dolce Gabbana αλλά και άλλων διάσημων.

grandhoteltimeosicily

Αυτό το ιγκλού με την γυάλινη οροφή προσφέρει στους επισκέπτες, στη Φινλανδία ζεστασιά και άνεση. Πρόκειται για το Arctic Snow Hotel, το οποίο βρίσκεται στο Βόρειο Σέλας και προσφέρει ένα εκθαμβωτικό και μοναδικά ρομαντικό θέαμα για τα ζευγάρια.

igloo

Το Queen Elizabeth Hall βρίσκεται στο Southbank Centre του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο αφού επιτρέπει στα ζευγάρια να μείνουν μόνο για μια νύχτα.

ARoomforLondon

Λίγα ξενοδοχεία διαθέτουν το μεγαλείο του Four Seasons στη Φλωρεντία. Πρόκειται για ένα αρχοντικό του 15ου αιώνα και του 16ου αιώνα το οποίο μετατράπηκε σε ξενοδοχείο διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της εποχής εκείνης. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τους νεόνυμφους.

FourSeasonsFlorence

Το Biras Creek βρίσκεται σε μια χερσόνησο στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και οι επισκέπτες έχουν θέα στο North Sound, την Καραϊβική και τον Ατλαντικό. Τα ζευγάρια φτάνουν στο ξενοδοχείο με σκάφος ή ελικόπτερο και έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε μία από τα μόλις 31 σουίτες.

BirasCreek

Το Gritti Palace θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Βενετίας. Κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό και όλα διαθέτουν πολύτιμες αντίκες, τοιχογραφίες και όμορφα υφάσματα.

Gritti

Το Bushmans Kloof Wilderness Retreat & Wellness Reserve βρίσκεται 270 χιλιόμετρα από το Κέιπ Τάουν και είναι ένα δημοφιλές ξενοδοχείο για όποιον επιθυμεί να μείνει μακριά από όλους και από όλα. Διαθέτει μόνο 16 δωμάτια και σουίτες. Τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φύση πηγαίνοντας περιπάτους και εκδρομές.

Bushmans

Χτισμένο σε μια έκταση 600 στρεμμάτων στην κομητεία Laois, το ξενοδοχείο Ballyfin είναι ένα από τα σημαντικότερα νεοκλασικά σπίτια της Ιρλανδίας. Διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες, δελεαστικό σπα και νόστιμη κουζίνα.

ballyfinsuite

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.