Ειδησεογραφικό site

Ρεκόρ στις κρατήσεις των νέων καλοκαιρινών δρομολογίων της Ryanair

34

Τα νέα καλοκαιρινά δρομολόγιά που εντάσσει στο θερινό της πρόγραμμα ανακοίνωσε η low cost αεροπορική εταιρεία Ryanair τονίζοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει ήδη ρεκόρ κρατήσεων για τις νέες έξι συνδέσεις που πρόκειται να πραγματοποιήσει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Ryanair, παράλληλα ανακοίνωσε και το νέο δρομολόγιο από Αθήνα προς Βερολίνο εν όψει του χειμερινού της προγράμματος για το 2015.

Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας έξι νέες πτήσεις συνδέουν την Αθήνα με προορισμούς του εξωτερικού και του εσωτερικού.

Έτσι η Ryanair θα πετάει προς τρεις φορές την εβδομάδα προς Μπρατισλάβα, μία φορά την ημέρα προς Βρυξέλλες, τέσσερις φορές εβδομαδιαίως προς Βουδαπέστη, δύο φορές ημερησίως προς Ρώμη, δύο προς Σαντορίνη και μία προς Βαρσοβία.

Ακόμη αυξάνεται η συχνότητα των πτήσεων προς τα Χανιά με τρεις πτήσεις την ημέρα και προς την Θεσσαλονίκη με 6 πτήσεις την ημέρα.

Την ίδια στιγμή, οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή με κάρτες επιβίβασης για κινητά καθώς και από της υπηρεσίες Family Extra και Business Plus.

«Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγω των χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούνε να κλείσουν τα εισιτήρια τους για το καλοκαίρι του 2015 μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις  και από τις νέες μας  υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθόλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές. Για να γιορτάσουμε, απελευθερώνουμε προσφορές θέσεων με έκπτωση 30% για ταξίδια τον Μάρτιο και τον Απρίλιο οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης (17 Φεβ). Καθώς αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θε πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα μας www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία», δήλωσε ο Διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Ryanair,  David O’Brien.

Τα σχόλια είναι κλειστά.