Ειδησεογραφικό site

Ραχήλ σε Καμμένο: «Αφού είμαι ψωνισμένη διάγραψέ με να πάω σπίτι μου»

53

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της  Ραχήλ Μακρή και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, μετά τις «ανάρμοστες δηλώσεις» της πρώτης, κατά τον κ. Καμμένο και την παραπομπή της στην  Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.
Όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έμαθε την απόφαση του προέδρου του κόμματος για παραπομπή της στην  Επιτροπή Δεοντολογίας και πιθανότατα τη διαγραφή της, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», η ίδια υποστηρίζει ότι έστειλε δυο οργισμένα SMS στον κ. Καμμένο, γεγονός που επίσημα oι ΑΝΕΛ διαψεύδουν.
Όπως γράφει η εφημερίδα, η κυρία Ραχήλ, απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο του έγραψε:«Να μάθεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους και να μην κλείνεις τα τηλέφωνα. Αφήνεις να μου επιτίθενται χυδαία, να με συκοφαντούν και το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι είμαι ψωνισμένη. Αφού είμαι ψωνισμένη διάγραψέ με να πάω σπίτι μου. Σ’ ευχαριστώ».
Ο Πάνος  Καμμένος έχει παραπέμψει τη βουλευτή, στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με την κατηγορία της αντικομματικής συμπεριφοράς. Αιτία ήταν δημόσιες τοποθετήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επικριτικές για άλλα στελέχη και βουλευτές του κόμματος, οι οποίες κρίθηκαν προκλητικές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.