Ειδησεογραφικό site

Ραχήλ Μακρή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Τα σενάρια ότι θα πάω στο ΣΥΡΙΖΑ τα διακινούν βουλευτές των ΑΝΕΛ»

145

«Δεν έχω καμία κλήση για να παραβρεθώ στο Πειθαρχικό του κόμματος. Γι’ αυτό το λόγο έστειλα και το εξώδικο. Ζητώ να μου σταλεί η κλήση», δήλωσε η Ραχήλ Μακρή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στην κόντρα της με τον Πάνο Καμμένο.
Για το εάν θα πάει τελικά την Τρίτη στο Πειθαρχικό η κ. Ραχήλ σημείωσε: «Εγώ δεν προκάλεσα τίποτα. Αντίθετα κατηγορούμαι για μια αντικομματική συμπεριφορά, και το κόμμα μου ακόμη δεν μου έχει δώσει απαντήσεις για το τι ακριβώς έκανα. Ζητώ με το εξώδικο που έστειλα να μου απαντήσουν, αλλά ακόμη περιμένω» ανέφερε και συνέχισε σε πιο καταγγελτικό ύφος: «Τα κόμματα παίρνουν επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ, από τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών, γι’ αυτό και έχουν καταστατικό. Εάν δεν το τηρείς και γίνεται το χάος, δείχνεις μια εικόνα παράξενη.
Ισχυρίζονται ότι έκανε μια ανάρτηση για να στρέψω πάνω μου τα φώτα από την συνέντευξη του Παναγιώτη Καμμένου. Με κατηγορούν πως ότι κάνω, το κάνω για να προβληθώ.
Σε ποιόν να δώσω εξηγήσεις; Κλήση δεν έχω, κατηγορητήριο δεν έχω. Σε ποιόν και τι να απολογηθώ;
Ο κ. Καμμένος τα έφτασε μέχρι εδώ τα πράγματα. Μέσω των καναλιών με παρέπεμψε και μέσω των καναλιών με κατηγορεί».
Όσο για τις προθέσεις της για την επόμενη ημέρα και για την ενδεχόμενη συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ η κ. Ραχήλ Μακρή τόνισε: «Είμαι βουλευτής του ελληνικού λαού και ανήκω προς το παρόν στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, για την επόμενη ημέρα δεν γνωρίζω. Τα σενάρια ότι θα πάω στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ύποπτα σενάρια που κυκλοφορούν βουλευτές των ΑΝΕΛ σε ανυπόγραφα δημοσιεύματα. Την επόμενη ημέρα το μόνο που ξέρω είναι ότι θα παραμείνω βουλευτής και εκπρόσωπος του κόσμου της Κοζάνης. Μέχρι στιγμής ξέρω ότι ανήκω στους ΑΝΕΛ».
Τέλος, σημείωσε: «Δεν μπορούν να διασύρουν έναν βουλευτή του κόμματός τους και να στήνουν καλοστημένες παραστάσεις».

Τα σχόλια είναι κλειστά.