Ειδησεογραφικό site

Ραφήνα: Νεκρός ο οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητο στo λιμάνι (Βίντεο)

95

IX αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Ραφήνας, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τραγωδία πριν λίγη ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας όταν γύρω στις έντεκα το πρωί, άνδρας αγνώστου ηλικίας βούτηξε με τα αυτοκίνητό του με σκοπό να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Ο νεαρός άνδρας που σύμφωνα με τελικές πληροφορίες είναι 30-33 ετών, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο cabrio μάρκας Mercedes CLK ασημένιου χρώματος, εισήλθε στο λιμάνι έκανε στροφή δεξιά κι επιτόπου με τέρμα τα γκάζια βούτηξε από την προβλήτα στη θάλασσα.

Το αυτοκίνητο μετά από λίγη ώρα που επέπλεε, πήρε κλίση προς τα μπρος και σε κλάσματα δευτερολέπτου βυθίστηκε στον πάτο της θάλασσας σε απόσταση περίπου 15 με 20 μέτρα από την προβλήτα.

Ο δύτης που κλήθηκε και βούτηξε, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο, βρίσκεται αναποδογυρισμένο και δεν μπορούσε να απεγκλωβίσει τον οδηγό του αυτοκινήτου που έβαλε άδοξα τέλος στη ζωή του. Αμέσως κλήθηκε γερανός και ειδική ομάδα βατραχανθρώπων για να ανασύρουν τα αυτοκίνητο με τον νεκρό άνδρα. Ωστόσο επιτόπου είχαν καταφθάσει άνδρες του Λιμενικού, περιπολικό της Αστυνομίας και πυροσβεστικό όχημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr ο νεαρός άνδρας μένει στη Δροσιά, το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα του πατέρα του, ενώ τα σημάδια στα χέρια του προδίδουν ότι πιθανόν να είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν κι άλλη προσπάθεια αυτοκτονίας. Κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής τι τον έσπρωξε σ αυτήν την ενέργεια, ενώ ειδοποιήθηκαν οι γονείς του για το τραγικό συμβάν.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο του λιμανιού και ακόμα δεν έχει συνέλθη από το σοκ που υπέστη βλέποντας μπροστά του όλη την σκηνή, μας είπε ότι όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, με το μπήκε ο άνδρας με το αυτοκίνητο στο λιμάνι σπινιάρισε αυτόματα πατώντας τέρμα γκάζι και έφυγε με πολύ μεγάλη ταχύτητα για να βουτήξει στη θάλασσα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.