Ειδησεογραφικό site

Τέλος από το Mega o Χ. Παναγιωτόπουλος-Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του – Προσωρινός διευθυντής ειδήσεων ο Στραβελάκης

116

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Mega έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθυντή ειδήσεων Χ. Παναγιωτόπουλου.

Διευθυντής σύνταξης αναλαμβάνει προσωρινά ο παρουσιαστής του δελτίου του Σαββατοκύριακου Νίκος Στραβελάκης.

Για να οριστεί ο νέος διευθυντής ενημέρωσης του σταθμού θα πρέπει να υπάρξει ομόφωνη απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την 10.10.2014 συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. και συζήτησε την αναδιοργάνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Έγινε ομόφωνα δεκτή η παραίτηση του κ. Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τη θέση του Διευθυντού Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο νέος Διευθυντής Ειδήσεων θα επιλεγεί από το Δ.Σ. σε προσεχή συνεδρίαση.

Ο κ. Νικόλαος Στραβελάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντού Σύνταξης και θα ασκεί προσωρινά καθήκοντα διευθυντού ειδήσεων και ενημέρωσης».

Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega

Ένα χειρόγραφο, προσωπικό κείμενο του πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αναφέρει τις σκέψεις του μέχρι σήμερα ισχυρού άντρα των ειδήσεων του μεγάλου καναλιού για τις αλλαγές που έγιναν τη φετινή σεζόν στο δελτίο.

Σε προσωπικό τόνο, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει πως «είναι η 12η χρονιά» στη θέση αυτή και δεν χρειάζεται να πει πολλά λόγια, καθώς «όλα κρίνονται στην πράξη και όχι στις οιονεί προγραμματικές δηλώσεις».

«Αποφασίσαμε να κάνουμε αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στη δομή, στον τρόπο παρουσίασης, στα σκηνικά, στην οπτικοποίηση. Εκείνο που παραμένει αναλλοίωτο είναι οι αξίες μας», αναφέρει ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Αφού παραθέτει τις αξίες αυτές, μία μία, στο τέλος γράφει: «Κλείνω με κάτι πιο προσωπικό. Αποτελεί άσκηση ψυχραιμίας και νηφαλιότητας η σιωπή – ιδίως όταν μιλούν πολλοί. Έτσι κι αλλιώς, τις πιο σημαντικές απαντήσεις τις δίνει η ίδια η ζωή. Και τελικός κριτής όλων είναι ο κόσμος, αλλά και ο αμείλικτος χρόνος, που κάνει την τελική διαλογή…»

Ο κ. Παναγιωτόπουλος καταλήγει ευχαριστώντας τους συνεργάτες του, που «στέκονται όρθιοι και δημιουργικοί» και τους εύχεται «καλή σεζόν».

panagiotopoulos

Τα σχόλια είναι κλειστά.