Ειδησεογραφικό site

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA: Αποχωρεί ο Παναγιωτόπουλος

64

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι μετά το σημερινό ΔΣ μεταξύ των μεγαλομέτοχων το οποίο φέρνει σαρωτικές αλλαγές στη στελέχωση του δελτίου ειδήσεων.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αποχωρεί από το κανάλι έπειτα από 12 επιτυχημένες σεζόν ως επικεφαλής στον ενημερωτικό τομέα του MEGA ενώ τη “διεύθυνση” αναλαμβάνει μεταβατικά ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης, σε αναβαθμισμένο ρόλο, που ταυτόχρονα αποσύρεται από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο.

Τα σενάρια που έφερναν ραγδαίες αλλαγές στον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού εδώ και μήνες φαίνεται πλέον ότι παίρνουν την οριστική τους μορφή με το “διαζύγιο” του Χρήστου Παναγιωτόπουλου με τη διεύθυνση ειδήσεων.

Ως γνωστόν, είχε προηγηθεί η παραίτηση της Όλγας Τρέμη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου μετά από σχεδόν 10 χρόνια “πρωτιάς” του δελτίου των 8 του Mega.

Eντούτοις, οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού αρνήθηκαν να κάνουν αποδεκτή την παραίτηση της κ. Τρέμη από το κανάλι και της ζήτησαν να παραμείνει στο δυναμικό του Mega.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επόμενο ΔΣ θα αποφασιστεί και ο νέος ρόλος της κ. Τρέμη στον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.