Ειδησεογραφικό site

Πυρά Γεροβασίλη κατά Πανούση: Γιατί δεν έδρασε άμεσα όσο ήταν υπουργός;

64

Μπορεί χθες η κυβέρνηση να παρότρυνε τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη να καταθέσει ονόματα στη Δικαιοσύνη, έπειτα από τις αποκαλύψεις που έκανε ο Γιάννης Πανούσης στο Πρώτο Θέμα ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του από «πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες», ωστόσο, τώρα εξαπολύει επίθεση εναντίον του κ. Πανούση, κατηγορώντας τον πως «μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης».

Λίγες μόνο ώρες έπειτα από την κατάθεση του πρώην υπουργού στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αφότου είδαν το «φως» δημοσιότητας διάλογοι-σοκ μεταξύ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και φυλακισμένου, ηγετικού μέλους της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κάλεσε τον κ. Πανούση να αποδείξει τους ισχυρισμούς του

Με δήλωσή της αργά το βράδυ της Δευτέρας, η κυρία Γεροβασίλη ζήτησε επίσης από τον κ. Πανούση «να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει» αλλά «αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης».

Μάλιστα, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο ο κ. Πανούσης «πρέπει να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται».

Πάντως, η κυρία Γεροβασίλη εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.