Ειδησεογραφικό site

Πυρά Αστυνομικών και Άδωνι για τη Ζωή: Δεν φυλάμε τη Βουλή μετά τα «καψόνια» της – Αίσχος! Αφήνει τους αντιεξουσιαστές και όχι τα ΜΑΤ για τουαλέτα

56

Αίτημα αποχώρησης από τη φύλαξη της Βουλής θα υποβάλουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών μετά τη «ρατσιστική και τυραννική» συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής απέναντι σε άνδρες των ΜΑΤ.

Την αντίδραση αυτή των αστυνομικών προκάλεσε η καταγγελία ότι με «εντολή» της Προέδρου της Βουλής απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στο κτήριο του Κοινοβουλίου σε άνδρες των ΜΑΤ που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του Κοινοβουλίου.

«Λυπούμαστε που ένας θεσμός εκπροσωπειται από ρατσιστικές και τυραννικές θέσεις» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Η συμπεριφορά αυτή εξευτελίζει το θεσμό της Προέδρου της Βουλής» συμπλήρωσε ο κ. Γερακαράκος.

Όπως είπε θα υποβληθεί αίτημα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ προκειμένου οι δυνάμεις των ΜΑΤ να μην φυλάνε πλέον τη Βουλή αφού «θεωρώ ότι η πρόεδρος της Βουλής τη φυλάει πολύ καλά» . «Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων.

«Η εμπάθεια που μπορεί να έχει προς την αστυνομία δεν συνάδει με το θεσμικό της ρόλο» πρόσθεσε και προανήγγειλε κινητοποιήσεις γιατί, όπως είπε, «δεν γίνεται εμείς να χάσουμε την αξιοπρέπειά μας».

Νέο χτύπημα Αδωνι σε Ζωή: Αίσχος! Aφησε τους αντιεξουσιαστές να μπουν στη Βουλή, να πάνε τα ΜΑΤ τουαλέτα όχι

Δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη η απίστευτη απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να «κλείσει» τη Βουλή για τους άνδρες των ΜΑΤ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε με ανάρτηση στο twitter κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής πως αφήνει του αντιεξουσιαστές να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο, αλλά τοπυς άνδρες των ΜΑΤ δεν τους αφήνει να πάνε τουαλέτα.

Συγκεκριμένα έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

«Όταν είχαν μπει οι αντιεξουσιαστές στη Βουλή η κα Ζωή τους άφησε λόγω Δημοκρατίας, αν πάνε στην τουαλέτα τα ΜΑΤ όχι! Αίσχος!».

Τα σχόλια είναι κλειστά.