Ειδησεογραφικό site

«Πυρά» Άνθιμου κατά ΜΜΕ – Πηγή τρομακτικών απόψεων και πολλές φορές άθεων

30

«Πηγή τρομακτικών απόψεων και πολλές φορές άθεων» χαρακτήρισε τα Μέσα Ενημέρωσης στο κήρυγμά του στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο χωριό Αγία Τριάδα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

«Υπάρχει ένα ρεύμα αθεϊστικό και μάλιστα με ομολογίες δημόσιες. Ο Κύριος λέει όστις θέλει οπίσω μου ελθείν» σημείωσε. Επίσης είπε ότι «εξευτελιστήκαμε στα μάτια Ευρωπαίων, Αμερικανών και άλλων». «Δεν είναι άξιοι αυτοί να τους δώσεις χρήματα» είπε ο κ. Άνθιμος.

Αναρωτήθηκε «τι έγιναν τα χρήματα που είχαν κάποιοι στα χέρια τους» και επεσήμανε πως χρειάζεται: «πρώτον να αναγνωρίζουμε ότι κάναμε λάθος. Δεύτερον να παρακαλούμε τον Θεό να μας βοηθήσει να έχουμε μια καλή απόφαση από το πολυμελές σχήμα αυτό των Ευρωπαίων που ο ένας λέει ναι και ο άλλος «όχι» τρεις μήνες τώρα».

«Αν ο μοι γένοιτο γίνει μια κατάρρευση, ή μας βγάλουν από το ευρώ ή μας πουν ότι έχουμε πτωχεύσει θα είναι καταστροφή. Και γύρω μας έχουμε άλλους εχθρούς με εθνικά θέματα και θα πιστέψουν πως ένα πουλί λαβωμένο θα μπορέσει εύκολα κανείς να το σφάξει» τόνισε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.