Ειδησεογραφικό site

Πρόκληση από Χαρακόπουλο: «Σαν σήμερα δικαιώνεται ο Καραμανλής»

48

Ενώ η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει τα 40 χρόνια ο βουλευτής της Ν.Δ. θυμήθηκε μια άλλη επέτειο
Ενώ η ΝΔ γιορτάζει σήμερα τα 40 χρόνια απο την ίδρυση της ο Μάξιμος Χαρακόπουλος γράφει για τη δικαίωση του Κώστα Καραμανλή 5 χρόνια μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές της 4 Οκτωβρίου του 2009.
Με άρθρο του σήμερα θυμίζει ότι σαν σήμερα χάθηκαν οι εκλογές ενώ γράφει για τη δικαίωση του Κώστα Καραμανλή 5 χρόνια μετά την επικράτηση του «λεφτά υπάρχουν».
Στο άρθρο υπό τον τίτλο «Η πικρή αλήθεια της 4ης Οκτωβρίου 2009», που θα συζητηθεί, εξαπολύει επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για τα μνημόνια μιλώντας για «άθλια διαχείριση, με πολλές σκιές και αναπάντητα ακόμη ερωτηματικά».
Ο Θεσσαλός πολιτικός γράφει χαρακτηριστικά:
«Για πρώτη φορά κόμμα εξουσίας πήγε σε εκλογές με προεκλογικό πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας. Αντί για τις γνωστές παροχές, η ΝΔ υποσχόταν πάγωμα συντάξεων και μισθών. Από την αντιπολίτευση, όμως, υψώθηκε το ακατανίκητο σύνθημα «λεφτά υπάρχουν». Ο λαός μας, όμως, γαλουχημένος στην εύκολη δημαγωγία, επέλεξε τα παχιά λόγια. Ο Κώστας Καραμανλής δικαιώθηκε πλήρως και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι υποσχέσεις, γρήγορα έγιναν δραματικά ανακοινωθέντα. Και με μια άθλια διαχείριση, με πολλές σκιές και αναπάντητα ακόμη ερωτηματικά, φθάσαμε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, στα μνημόνια, στην επιτροπεία της τρόικας, και…στην κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε, όπως και τις προσπάθειες που γίνονται από την κυβέρνηση που ανέλαβε υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να βγάλει από το 2012 «τα κάστανα από τη φωτιά». Εκείνο, όμως, το πάθημα του 2009, όπως φαίνεται,δεν έχει γίνει μάθημα σε κάποιους. Και σήμερα, όπως και τότε, η νυν αξιωματική αντιπολίτευση ακολουθεί ισοπεδωτική πολιτική, εκβιάζοντας παράλληλα πρόωρες εκλογές με όχημα και πάλι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».
Πηγή: parapolika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.