Ειδησεογραφικό site

Πρόβλημα μεγέθους στη Victoria’s Secret

271

 

Υπό πίεση βρίσκεται η Victoria’s Secret αφού όλο και περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να εντάξει μεγαλύτερα νούμερα στην κολεξιόν της, ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει και τις λάτρεις της συγκεκριμένης φίρμας με περισσότερα κιλά.

Εκατοντάδες καταναλωτές έχουν τις τελευταίες εβδομάδες υπογράψει αιτήσεις ώστε να αρχίσει η προσφορά από την εταιρεία εσωρούχων σε μεγαλύτερα νούμερα.

Η Victoria’s Secret ελέγχει το 35% της αγοράς εσωρούχων, περισσότερο από οποιαδήποτε εταιρεία στις ΗΠΑ.

Το μεγαλύτερο νούμερο που έχει η Victoria’s Secret είναι το XL ή αλλιώς το 16, ενώ η βιομηχανία μόδας αρνείται να εντάξει νούμερα μεγαλύτερα από το 12-24, ενώ οι άλλες εταιρείες έχουν νούμερα πάνω από το 28, όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση.

Το ίδιο και στους στηθόδεσμους, όπου άλλες εταιρείες έχουν έως το D ενώ άλλες προφέρουν ακόμα και DDD.

Έτσι πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι δεν έχουν επιλογές μεταξύ των μεγεθών στην Victoria’s Secret.

Η διοργανώτρια του ψηφίσματος, Dana Drew, δηλώνει ότι ενώ λατρεύει το μαγαζί της Victoria’s Secret στην Καλιφόρνια και ενώ έχει ακόμα και πιστωτική κάρτα που της έχει εκδώσει η εταιρεία για τα ψώνια της, παρόλα αυτά δεν μπορεί να ψωνίζει παρά μόνο αξεσουάρ και αρώματα, αφού τα εσώρουχα της εταιρείας είναι πολυ μίκρά για το σώμα της.

Υπάρχουν και άλλα διαδικτυακά «ψηφίσματα» που ζητούν από την Victoria’s Secret να δείχνει πιο… κανονικά σώματα στις διαφημιστικές της καμπάνιες από τα εξαιρετικά αδύνατα μοντέλα που συνήθως χρησιμοποιεί.

Μάλιστα πρόσφατα, η εταιρεία αναγκάστηκε να αλλάξει μετά από διαμαρτυρίες το μότο της καμπάνιας της, από το «Τέλειο «Σώμα»» στο «ένα «σώμα» για κάθε σώμα».

Πάντως άλλος ένας λόγος που πιθανώς θα κάνει την Victoria’s Secret να επανεξετάσει την πολιτική των μεγεθών της είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από 100 εκατ. παχουλές γυναίκες στις ΗΠΑ, οι οποίες ξόδεψαν 17,5 δισ. δολάρια σε μεγάλων μεγεθών εσώρουχα, μόνο για πέρσι.

 Πηγή: new money

Τα σχόλια είναι κλειστά.