Ειδησεογραφικό site

Προφυλακιστέα η εξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού

32

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στους ανακριτές κατά της διαφθοράς η Ευαγγελία Βλαστού, η οποία με καταθέσεις στις αρχές είχε αποκαλύψει τη δράση του κυκλώματος των φυλακών με φερόμενο ως αρχηγό τον εξάδελφό της Παναγιωτή Βλαστό.

Η Ε. Βλαστού – γνωστή ως «Λίτσα» – είναι και εκ των βασικών κατηγορουμένων στην εν λόγω υπόθεση, που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιανουράριο. Φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του εξαδέλφου της, ο οποίος μέσα από τις φυλακές έδινε εντολές για την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου, απειλούσε και εκβιάζει, κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή τους στους ανακριτές επανέλαβε όσα είχε ισχυριστεί και προανακριτικά για τη δράση των μελών του κυκλώματος Βλαστού. Ωστόσο, κρίθηκε προφυλακιστέα χωρίς ακόμη όμως να έχει αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα κρατηθεί, δεδομένου ότι βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας.

Εν τω μεταξύ για την υπόθεση αναμένεται να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες στους ανακριτές και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση αλλά και να εκδοθούν εντάλματα για τη σύλληψη νέων προσώπων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.