Ειδησεογραφικό site

Προφητικό βίντεο του Χαϊκάλη: Κυνηγάνε τις offshore, πρέπει να πάω στη… Νικοσιά

56

Εποχές ανεμελιάς. Ο Παύλος Χαϊκάλης μεσουρανούσε ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «50-50» στο Mega που έσπαγε τους δείκτες τηλεθέασης. Για πολλούς, το σήριαλ αυτό ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες για την εκτόξευση της δημοτικότητας του Παύλου Χαϊκάλη γεγονός που ο δημοφιλής ηθοποιός «εξαργύρωσε» λίγα χρόνια αργότερα με την ανάδειξή του σε βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Προτού ο μνημονιακός σήμερα κ. Χαϊκάλης, μέχρι πρότινος υφυπουργός Εργασίας με αποστολή να δροσίσει την καυτή πατάτα του ασφαλιστικού, γίνει αντιμνημονιακός, έγινε αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό ως ο «Μιμάκος» του «50-50».

Σε ένα από τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ο Χαϊκάλης-Μιμάκος είναι στο κρεβάτι με την τηλεοπτική σύζυγό του «Ξανθίππη», κατά κόσμον Βασιλική Ανδρίτσου.

– Τη βάψαμε, δεν το περίμενα, λέει ανήσυχος ο Μιμάκος
– Τι έγινε; ρωτά η Ξανθίππη.
– Άσε κυνηγάνε τις οφσόρ, συνεχίζει ο Μιμάκος.
– Γιατί τι κάνανε και τις κυνηγάνε, αναρωτιέται η σύζυγος.
– Τις οφσόρ παιδί μου, τις οφσόρ, τις εταιρείες. Πρέπει να πάω στη Νικοσιά
– Ποια είναι αυτή Μίμη; ρωτά η σύζυγος με ένα τόνο υποψίας.
– Της Λευκωσίας. Εγώ τα κυπριακά τα παίζω στα δάχτυλα, βαυκαλίζεται ο τηλεοπτικός Μιμάκος συνομιλώντας με τη σύζυγό του.

Η σκηνή θα μπορούσε να είναι και πραγματική, μεταδόθηκε όμως στο πλαίσιο της τηλεοπτικής σειράς «50-50». Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν ο διάλογος περιλαμβανόταν στο αρχικό σενάριο ή αποτελούσε αυτοσχεδιασμό των ταλαντούχων ηθοποιών που πρωταγωνιστούσαν στο σήριαλ.
Οπως και να έχει όμως, αν μη τι άλλο μοιάζει προφητικό. Και το να ακούς τον Παύλο Χαϊκάλη να αναφέρεται με λεπτομέρειες στις offshore, ενώ έχει μόλις αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης μιας τέτοιας εταιρείας, είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Πέρα από την τηλεοπτική του παράσταση την οποία θα παρακολουθήσετε εδώ, με ειδικό ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στις 18:00 ο Παύλος Χαϊκάλης για να εξηγήσει γιατί απέκρυψε ότι κατέχει κυπριακή offsore. Κι αυτά στην πραγματική ζωή και μάλιστα στο «παρά πέντε» των εκλογών. Το αν ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ είναι κάτι που αυτή την ώρα συγκεντρώνει πιθανότητες «50-50» σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες…

Τα σχόλια είναι κλειστά.