Ειδησεογραφικό site

Προετοιμασία για τους νέους Πειρατές της Καραϊβικής

232

«Dead Men Tell No Tales» θα είναι ο τίτλος της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2017 και οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει.

Από έξω μοιάζει με εργοτάξιο, από μέσα όμως είναι σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για το επερχόμενο πέμπτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς ταινιών “Πειρατές της Καραϊβικής”.

Ένα πειρατικό καράβι, με τα δεκάδες σκοινιά του να κρέμονται και 2 χρυσά αγάλματα που κρατούν τρίαινες στο μπροστινό του μέρος κρύβουν τα κοντέινερ στο στούντιο της Village Roadshow στο Κουίνσλαντ.

peirates3

peirates4

Ο σταρ των ταινιών Τζόνι Ντεπ θα επιστρέψει για το ρόλο του Τζακ Σπάροου και ήδη ταξίδεψε στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, ενόψει των γυρισμάτων, και επί τη ευκαιρία βρέθηκε σε μία συναυλία των Foo Fighters στο Μπρίσμπεϊν, όπου φωτογραφήθηκε με μία ομάδα ψαράδων με το όνομα “The Mad Hueys” (κεντρική φωτογραφία).

peirates6

Στη φωτογραφία φοράει μία “πειρατική” μπαντάνα αλλά και λίγο eyeliner, αποδεικνύοντας ότι ο Τζόνι Ντεπ έχει ήδη μπει στο πετσί του ρόλου.

Στο πέμπτο επεισόδιο της ταινίας θα επιστρέψει και ο Αυστραλός Τζέφρι Ρας στο ρόλο του Χέκτορ Μπαρμπόσα, ενώ ο Ισπανός σταρ Χαβιέ Μπαρδέμ θα υποδυθεί τον αντίπαλο του Τζακ Σπάροου στην ταινία, τον Κάπτεν Σάλαζαρ και, ενώ είναι σίγουρο ότι η Κίρα Νάιτλι δεν θα συμμετέχει στην ταινία, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η επιστροφή του Ορλάντο Μπλουμ στο ρόλο του Γουίλ Τέρνερ.

peirates7

peirates8

 

peirates9

 

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.