Ειδησεογραφικό site

Πού και πώς μπορείτε να ψηφίσετε για τον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ

62

Πλησιάζει η Κυριακή που θα ανοίξουν οι κάλπες για το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοι, Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Φώφη Γεννηματά συνεχίζουν τις δημόσιες παρεμβάσεις τους εν όψει της τελικής μάχης.

Κάλπες θα στηθούν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, ενώ θα έχουν δικαίωμα ψήφου βεβαιωμένα μέλη του κόμματος ή όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέχρι τη στιγμή της ψηφοφορίας. Αρκετοί στην Χαριλάου Τρικούπη ευελπιστούν ότι ο αριθμός όσων ψηφίσουν θα αγγίξει το ψυχολογικό όριο των 100.000.

Οι υποψήφιοι συνεχίζουν να δίνουν το δικό τους στίγμα στις προεκλογικές ομιλίες τους. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έχει τονίσει: «Είμαστε εδώ να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας με ρεαλισμό και ευθύνη. Η συμμετοχή της χώρας στο Ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν είναι μια οικονομική επιλογή. Είναι αδιαπραγμάτευτη εθνική στρατηγική».

Επιπλέον ο κ. Κωνσταντινόπουλος έχει κάνει λόγο για «ένα κράτος που θα στηρίζεται στην Αριστεία, την Αξιοκρατία, την Αξιολόγηση. Σχεδιάζουμε κεντρικούς εθνικούς στόχους, ώστε να έχουμε νέες θέσεις εργασίας και βιώσιμη κοινωνική πολιτική».

Στο Ηράκλειο της Κρήτης που βρέθηκε χθες ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπου πραγματοποίησε συγκέντρωση στο πολυκέντρο της Νεολαίας. Ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της ψήφισης από το ΠΑΣΟΚ μιας ενδεχόμενης συμφωνίας στην περίπτωση που θα είναι στο πλαίσιο ή καλύτερη από το email Χαρδουβέλη.

Μάλιστα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να επισημάνε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη να ψηφίσει μια χειρότερη συμφωνία από το email Χαρδούβελη». Πέταξε, επίσης, το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ: «να αναλάβει την ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ, που οδήγησε τη χώρα σε εκλογές για κάτι καλύτερο από αυτό που ίσχυε μέχρι χθες».

Τέλος η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 σχολιάζοντας τη στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά τη συμφωνία αν η ίδια θα έχει εκλεγεί πρόεδρος είπε ότι «το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τη χώρα είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία».

Η κα Γεννηματά επισήμανε πως, ως εκ τούτου, «είναι αδύνατον να σας πω αυτή τη στιγμή τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σήμερα ή αύριο, χωρίς να έχουμε συγκεκριμένη συμφωνία, ποιο θα είναι το πλαίσιο και ποια προοπτική θα εξασφαλίζει για τη χώρα, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Πέρα από τα επιμέρους μέτρα, που από ό,τι φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή μιλάμε για μια φοροκαταιγίδα στα μεσαία εισοδήματα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.