Ειδησεογραφικό site

ΠΟΤΑΜΙ: Σήμερα η πρώτη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση

53

 

Με μια μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση για φίλους και εθελοντές και σύνθημα «Εμείς Μπορούμε» μπαίνει το Ποτάμι στη μάχη των εκλογών.

Ο επικεφαλής του Κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης, θα δώσει το σύνθημα της έναρξης του «ωραίου και μεγάλου αγώνα» όπως χαρακτηριστικά λένε στη Σεβαστουπόλεως, με ομιλία του που θα πραγματοποιήσει στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη στις 8:00 το βράδυ.

Το Ποτάμι, σε μια έκπληξη για τους φίλους και εθελοντές του που θα βρεθούν απόψε στην πρώτη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος, και πάντοτε καινοτόμο, θα τους παρέχει τη δυνατότητα να απαντήσουν ηλεκτρονικά, είτε μέσω των κινητών τους είτε μέσω τάμπλετ, είτε μέσω υπολογιστών που θα υπάρχουν στο χώρο σε ένα επίκαιρο ερωτηματολόγιο για τις πολιτικές εξελίξεις, με τις ερωτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, να αφορούν στην αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου και των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και των θέσεων και προτάσεων του Ποταμιού.

Στη μεγάλη συγκέντρωση αναμένεται να παρευρεθούν ακόμη, στελέχη αλλά και ομάδες της κεντροαριστεράς και του φιλελεύθερου χώρου που το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνται στο Ποτάμι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.