Ειδησεογραφικό site

Ποιων γνωστών επιχειρηματιών τα ακίνητα βγαίνουν στο “σφυρί” από το ελληνικό Δημόσιο

41

Τα χρέη των επιχειρηματιών οδηγούν σε πλειστηριασμούς ακινήτων που αξίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ, με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Το υπουργείο Οικονομικών βγάζει σε πλειστηριασμό ακίνητα πολλών εκατ. ευρώ τα οποία ανήκουν σε γνωστούς επιχειρηματίες. Οι εν λόγω έχουν χρέη στο ελληνικό δημόσιο που ξεπερνούν τα 300.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα στο publicrevenue. Gr η γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων έχει αναρτήσει πλειστηριασμούς που θα διενεργηθούν το προσεχές διάστημα και αφορούν:

14 ακίνητα (αποθήκες και διαμερίσματα) ιδιοκτησίας του Ι. Καρούζο τα οποία βγαίνουν σε πλειστηριασμό στις 19 Νοεμβρίου. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ποσό των 4,168 εκατ. ευρώ.

Eκπλειστηριάζονται δύο αγροτεμάχια της εταιρίας ΒΑΛΚΑΝ τα οποία βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στις 10 Δεκεμβρίου .

Ένα διαμέρισμα στις 26 Νοεμβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό 7ου ορόφου στη Θεσσαλονίκη 163 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ποσό των 650.000 ευρώ. Το ακίνητο ανήκει στον Πρ. Εμφιετζόγλου.

Δύο ακίνητα της εταιρίας Κεραμεία Αλλατίνη τα οποία βρίσκονται στη θέση “ΠΟΥΡΝΑΡΙ” Πυλαίας Θεσσαλονίκης. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ποσό των 400.000 ευρώ.Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου επλειστηριάζονται.

Εκπλειστηριάζεται ακίνητο της εταιρίας Πρώτυπος Ελληνική Βιομηχανία το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Πυλαίας. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 1,2 εκατ. ευρώ και ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.