Ειδησεογραφικό site

Ποιοι εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια Αθήνας – Πειραιά

44

Προβεβλημένα πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και βετεράνοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια Αθήνας και Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των σταυρών.

Στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό Καμίνη εκλέγονται ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης και η Πόπη Διαμαντάκου.

Από τον συνδυασμό Σακελλαρίδη ψηλά στην κατάταξη η συγγραφέας Μάρω Δούκα, ο επίσης συγγραφέας Θανάσης Σκρούμπελος, ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης, ο Νίκος Φίλης της «Αυγής» και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Από τον συνδυασμό Σπηλιωτόπουλου πρώτος είναι ο Χρήστος Τεντόμας και ακολουθεί ο Θανάσης Πλεύρης.

Τέλος, από τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη εκλέγεται ο ίδιος, ενώ για τη δεύτερη έδρα δίνουν μάχη ο Ν.Βαφειάδης και Σ.Κολλάτος.

Στον Δήμο Πειραιά από την παράταξη Μώραλη εκλέγονται οι Πέτρος Κόκκαλης, Βαγγέλης Μαρινάκης, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Γ.Μελάς (γιος του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π.Μελά) και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης.

Από τον συνδυασμό του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου εκλέγονται ο Κυριάκος Μανωλάκος και ο παλαίμαχος παίκτης του μπάσκετ Γιώργος Σιγάλας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.