Ειδησεογραφικό site

Πλακιωτάκης :Η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα

27

Εξηγήσεις για τη στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών έδωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής».

«Η κυβέρνηση αναζητά σωσίβιο σωτηρίας. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα» ξεκαθάρισε ο κ. Πλακιωτάκης προσθέτοντας ότι η Βουλή είναι ο μοναδικός χώρος όπου συζητούνται όλα.

Για τον εκλογικό νόμο είπε ότι «δεν είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας» ενώ για το προσφυγικό τόνισε ότι η διαφωνία της ΝΔ έγκειται στο ότι «υπάρχουν σοβαρές ευθυνες της κυβέρνησης για την αύξηση των προσφυγικών ροών».

Όσον αφροά τη δημιουργία hotspots ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι υπήρχαν αρχικώς επιφυλάξεις «αλλά από την ώρα που η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί τη δημιουργία hotspots πρέπει να προχωρήσουνε με τη συνεργσία των τοπικων κοινωνιών».

Σε ερώτηση τέλος για το αν κατά τη διάρκεια του εξάωρου συμβουλίου συνομίλησε με τους τέσσερις υποψηφίους προέδρους της ΝΔ απάντησε ότι «είχα συνομιλά μόνο με τους συνεργάτες μου όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί».

Τα σχόλια είναι κλειστά.