Ειδησεογραφικό site

Πιπιλή: Ο Λοβέρδος είναι λαϊκιστής και…«δεν παίζεται»

39

Ιδιαίτερα αιχμηρή με τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, εμφανίστηκε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή, λέγοντας πως συνεχίζει να εκπλήσσεται από τις δηλώσεις του, πως είναι «άπαιχτος» και πως «δεν αξίζει να ασχολείται κανείς» γιατί χάνει τα λόγια του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA η κ. Πιπιπλή, επανέλαβε πως «από αλλού περιμέναμε το λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε».

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η κ. Πιπιλή, σε ό,τι αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Λοβέρδου στο BHMA FM πως δε μπορεί να εφαρμόσει τον προϋπολογισμό του κράτους καθώς τον έχει καταψηφίσει και έχει πάρει διαβεβαιώσεις ότι η κυβέρνηση θα γυρίσει σελίδα.

«Κανέναν δεν πήρε στο τηλέφωνο με πυροβόλο όπλο ο πρωθυπουργός να του δώσει υπουργείο. Άρα ο κ. Λοβέρδος νομίζω το καλύτερο από όλα, είναι να κάτσει να δει τι μπορεί να κάνει στο υπουργείο του, που είναι πάρα πολύ ευαίσθητο με πάρα πολλά προβλήματα και να σταματήσει τις δηλώσεις», δήλωσε η κ. Πιπιλή.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου πως η κατάσταση της κυβέρνησης δεν είναι και η καλύτερη σε ό,τι αφορά τον υπουργό Παιδείας, η κ. Πιπιλή δήλωσε πως το ίδιο αντιλαμβάνεται και η ίδια.

Πρόσθεσε πως ο καθένας δικαιούται να έχει άποψη αλλά οφείλει να αντιλαμβάνεται και το μέγεθος της σοβαρότητας που χρειάζεται σε ένα υπουργείο.

Η κ. Πιπιλή, δήλωσε επίσης ικανοποιημένη από τις αλλαγές που έγιναν με τον ανασχηματισμό στο οικονομικό επιτελείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.