Ειδησεογραφικό site

Πιπιλή για Κουβέλη: Έχει εγκλωβίσει τους βουλευτές ο πρόεδρος του 0,8%

37

Στον Φώτη Κουβέλη επιρρίπτει τις ευθύνες για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή. «Την ευθύνη για το πού οδηγούνται τα πράγματα δεν την έχει μόνο η κοινωνία που δεν πιέζει τους βουλευτές της να την ακούσουν στην αντίθεσή της για πρόωρες εκλογές, αλλά κυρίως ο πρόεδρος του κόμματος του μόλις 0,8% που ανακατεύει την τράπουλα εις βάρος της Δημοκρατίας, της σταθερότητας της χώρας και το ονοματεπώνυμό του είναι Φώτης Κουβέλης» τόνισε στο Σκάι η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

«Ο πιο δημοφιλής πολιτικός, πρόεδρος κόμματος, κατάντησε αυτή τη στιγμή να έχει εγκλωβίσει τους βουλευτές και να οδηγεί τη χώρα στην αναμενόμενη περιπέτεια» πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

«Ελπίζω οι πολίτες να έχουν αντιληφθεί πόσο βοήθησαν με την ψήφο τους σε… Πανοχαϊκάληδες να πέσει χαμηλά το επίπεδο της Βουλής και της Δημοκρατίας. Πολύ πιο εύκολα μπορεί να συνεργαστεί η κυρία Λυμπεράκη με τον κύριο Λυκούδη, λόγω και του υψηλού επιπέδου και των δύο, από ό,τι ο κύριος Τσίπρας με την κυρία Ραχήλ Μακρή, με όλη την Πασοκαρία, με τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Χαϊκάλη» δήλωσε επιπλέον η Φωτεινή Πιπιλή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.