Ειδησεογραφικό site

Πετσάλνικος στο www.tokarfi.gr: Ο Γιώργος περιμένει την τελευταία ψηφοφορία – Δύσκολο να εκλεγεί Πρόεδρος

42

Μετά τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις γύρω από το θέμα της εκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας αλλά και το φερόμενο υπό ίδρυση κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, η ιστοσελίδα tokarfi.gr επικοινώνησε με τον στενό φίλο του πρώην πρωθυπουργού, πρώην πρόεδρο της Βουλής και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.

Ο κ. Πετσάλνικος στο διάλογο που είχε μαζί μας εκτίμησε πως υπό τις παρούσες συνθήκες είναι τρομερά δύσκολο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γεγονός που συνεπάγεται τη δρομολόγηση πρόωρων εκλογών.

Επίσης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής για το υποφαινόμενο κίνημα του Γιώργου Παπανδρεόυ, ήταν λακωνικός, καθώς όπως τόνισε δεν μπορεί να πει αν θα ανακοινωθεί κίνημα από τον τέως Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας της ερχόμενης Δευτέρας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακόμα ο κ. Πετσάλνικος απέδωσε σε «άσπονδους φίλους» δημοσιεύματα που τον φέρουν ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στο υπο ίδρυση κόμμα του κ. Παπανδρέου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.