Ειδησεογραφικό site

Πειραιάς: Δωροεπιταγές στα παιδιά βρεφονηπιακών σταθμών μοίρασε ο Γ. Μώραλης

39

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Κινηματογράφο «Σινεάκ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όπου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του σταθμού «Πρωτοχρονιάτικη Μαγεία Ο Αϊ Βασίλης πάλι θα ρθει».

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί γιορτινή εκδήλωση από τον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Η αίθουσα του Κινηματογράφου «Σινεάκ» πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά τραγούδησε τα κάλαντα με τους λιλιπούτειους δημότες και προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών.
Οι δωροεπιταγές είναι χορηγία του Ο.Λ.Π. και θα μοιραστούν σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε: «Είναι ίσως η καλύτερη στιγμή στη θητεία μου ως Δήμαρχος Πειραιά να βρίσκομαι σήμερα στη γιορτή του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού. Μόνο χαρά μπορείς να νιώσεις όταν βλέπεις παιδάκια 2, 3 και 4 ετών να χορεύουν και να παρουσιάζουν θεατρικές παραστάσεις.

Τραγουδήσαμε όλοι μαζί τα κάλαντα, δώσαμε τις δωροεπιταγές στα παιδιά τις οποίες προσφέρουμε κάθε χρόνο.

Έχω και εγώ ένα παιδάκι 3 ετών που πηγαίνει παιδικό σταθμό και μια κόρη ενός έτους, η αδερφή μου είναι νηπιαγωγός, άρα ζω καθημερινά στιγμές χαράς με τα παιδιά. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, σε μια δύσκολη εποχή όχι μόνο για τον Πειραιά αλλά για τη χώρα γενικότερα.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως και με την αρμόδια Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Χάρις Ζηλάκου αλλά και με όλους τους συνεργάτες θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χάρις Ζηλάκου δήλωσε:»Είναι  ημέρα  γιορτής για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, σήμερα παρακολουθήσαμε δύο πολύ χαρούμενες εκδηλώσεις  ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες, για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά. Οι δασκάλες και τα παιδιά προετοίμασαν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα που μας συγκίνησε και μας μετέφερε στα αθώα χρόνια της παιδικής μας ηλικίας. Με τις δωροεπιταγές από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προσφέρουμε στα παιδιά δώρα για τα Χριστούγεννα.  Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

Ακολουθεί το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

Ο 15ος και ο 16ος Βρεφ/κος Σταθμός παρουσιάζουν στον Πολυχώρο Κ. Κωσταράκος την παράσταση «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» και «Τα Καλικατζαράκια» αντίστοιχα.

Ο 18ος Βρεφ/κος Σταθμός πραγματοποιεί εκδήλωση στο χώρο του σταθμού για τα μικρά νήπια «Η Νύχτα της Γέννησης».

Ο 17ος Βρεφ/κος Σταθμός θα βρίσκεται στον Πολυχώρο Κ. Κωσταράκος με την παιδική παράσταση « Χριστός γεννιέται, χαρά μεγάλη στο κόσμο όλο».

Ο 18ος Βρεφ/κος Σταθμός πραγματοποιεί εκδήλωση στον Πολυχώρο Κ.  Κωσταράκος με τίτλο «Χριστούγεννα, Γιορτή Αγάπης».

Ο 9ος Βρεφ/κος Σταθμός πραγματοποιεί στο χώρο του σταθμού εκδήλωση με θέμα «Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη».

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

Ο 6ος Βρεφ/κος Σταθμός παρουσιάζει στο χώρο του σταθμού την παράσταση « Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα Αστεράκι».

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου

Ο 3ος Βρεφ/κος Σταθμός παρουσιάζει στο χώρο του σταθμού την παράσταση «Τρία δώρα για τον Αϊ Βασίλη».

Ο 19ος Βρεφ/κος Σταθμός πραγματοποιεί εκδήλωση στο χώρο του σταθμού με θέμα «Νύχτα Χριστουγέννων», «Υπάρχει Άραγε ο  Άγιος Βασίλης».

Ο 20ος Βρεφ/κος Σταθμός, πραγματοποιεί εκδήλωση στο χώρο του σταθμού «Χιονούλες και  Νάνοι, βοηθοί του Αϊ Βασίλη», «Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σπίτι του Αϊ Βασίλη».

Ο 21ος Βρεφ/κος Σταθμός παρουσιάζει στο χώρο του σταθμού «Τα Γενέθλια του Χριστού», «Νύχτα Παραμονής Πρωτοχρονιάς».

Ο 22ος Βρεφ/κος Σταθμός πραγματοποιεί εκδήλωση στο χώρο του σταθμού με τίτλο: «Μέρες Χαράς, Μέρες Αγάπης».

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

Ο 1ος Βρεφ/κος Σταθμός παρουσιάζει στο χώρο του σταθμού, «Χριστούγεννα με τα Ζουζούνια», «Τα παιχνίδια ζωντανεύουν».

Ο 8ος Βρεφ/κος Σταθμός, πραγματοποιεί στο χώρο του σταθμού, Χριστουγεννιάτικη γιορτή χωρίς παρουσία γονέων.

Ο 14ος Βρεφ/κος Σταθμός, θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι. στο χώρο του σταθμού.

Ο 23ος Βρεφ/κος Σταθμός παρουσιάζει στο χώρο του σταθμού παιδική παράσταση με τίτλο «Χριστούγεννα στον κόσμο της Μουσικής».

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

Ο 11ος Βρεφ/κος Σταθμός, ο 12ος Βρεφ/κος Σταθμός, ο 24ος Βρεφ/κος Σταθμός, πραγματοποιούν στο χώρο του 24ου Βρεφ/κου Σταθμού την παιδική παράσταση «Οι Βοηθοί του Αι Βασίλη».

Ο 13ος Βρεφ/κος Σταθμός, παρουσιάζει στο χώρο του σταθμού την παιδική παράσταση «Αι Βασίλης… νέα γενιά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.