Ειδησεογραφικό site

Παυλόπουλος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Στουρνάρας και Καραβίτης φταίνε για τον ΕΝΦΙΑ»

31

Ευθύνες ονομαστικά στο Γιάννη Στουρνάρα και τον πρώην σύμβουλό του και εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ, Νίκο Καραβίτη, απέδωσε για το αλαλούμ με το φόρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

«Φέρουν την ευθύνη και τη φέρουν διπλά γιατί είχαν προειδοποιηθεί. Ήδη από την 1η Νοεμβρίου είχα στείλει επιστολή στον τότε υπουργό οικονομικών και τον προειδοποιούσα ότι ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί έμμεση δήμευση της περιουσίας των πολιτών» τόνισε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και το κεντρικό μαγκαζίνο.

Αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είπε ότι ο υπουργός δικαιοσύνης έχει δεσμευτεί ρητά ότι οι τρεις γενοκτονίες, Αρμενίων, Ποντίων και Ελλήνων Μικράς Ασίας, θα αναγνωριστούν. «Το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει αυτή η αναφορά διαφορετικά δε θα περάσει» προειδοποίησε ο γαλάζιος βουλευτής.

Σε ότι αφορά τα ανοίγματα του Μαξίμου για τη συγκρότηση της μεγάλης κεντροδεξιάς σημείωσε ότι η ΝΔ είναι ανάγκη να μείνει πιστή στην ιδεολογία της όπως αυτή χαράχθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. «Το κόμμα δεν έχει ανάγκη από περιστασιακούς επιβάτες οχημάτων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.