Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Αγνωστος μοίραζε την πολιτική διαθήκη του Γιώργου Γεννηματά στο συνέδριο

65

«Πιάστηκε» στα… πράσα από μέλη του επιτελείου της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, αλλά και άλλους Συνέδρους, άντρας που μοίραζε κείμενο με… περιεχόμενο την «Πολιτική Διαθήκη του Γ. Γεννηματά».

Το μικρό επεισόδιο δημιουργήθηκε το πρωί της Κυριακής στο συνέδριο του κόμματος, καθώς κάποιοι Σύνεδροι θεώρησαν ότι μοιράζεται από την ίδια την υποψήφια, ενώ κάποιοι άλλοι -ειδικά από το επιτελείο της κ. Γεννηματά-θεώρησαν ότι πρόκειται για προβοκάτσια και απλώς τον απομάκρυναν από το χώρο.

Παρά ταύτα, το κλίμα μεταξύ των υποψηφίων ήταν θετικό, με την Φώφη Γεννημάτα και τον Ανδρέα Λοβέρδο να βγάζουν και φωτογραφίες μαζί.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία και υπογράμμισε ότι είναι ικανοποιημένος γιατί το συνέδριο είχε ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο. Τόνισε δε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τώρα μικρό και ακρωτηριασμένο, αλλά είναι ο καταλύτης για πολύ σημαντικές εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης και στον ευρύτατο χώρο του προοδευτικού Κέντρου.

Κατά τα λοιπά, το συνέδριο σήμερα κύλησε ομαλά και συνεχίστηκε η ψηφοφορία για την εκλογή νέων μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής στις 19:00 και τα αποτελέσματα αναμένονται κοντά στα μεσάνυχτα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.