Ειδησεογραφικό site

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Κουκοδήμος

58

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπέβαλε ο Κώστας Κουκοδήμος.

Ο κ. Κουκοδήμος για την απόφασή του αυτή επικαλείται προσωπικούς λόγους.

«Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προσωπικοί και μόνον λόγοι με υποχρεώνουν σήμερα να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κουκοδήμος.

Κλείνοντας, ο κ. Κουκοδήμος τονίζει ότι στηρίζει ως βουλευτής της παράταξης της ΝΔ το κυβερνητικό έργο και προσωπικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό «στην τεράστια προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουκοδήμος τοποθετήθηκε υφυπουργός Παιδείας στον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, στις 10 Ιουνίου του 2014.

Η αντίδραση του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε ως εξής την παραίτηση Κουκοδήμου: «O Kώστας Κουκοδήμος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Χάνω έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού. Όταν ορκιστήκαμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είπε: ‘Να προσέξεις τον σχολικό αθλητισμό’. Ελπίζω στη βοήθεια του Κώστα από τη θέση του στη Βουλή των Ελλήνων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.