Ειδησεογραφικό site

Παραιτήθηκαν Α. Μακρυδημήτρης και Ρ. Μορώνης από τη ΝΕΡΙΤ

34

Τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ υπέβαλαν στην υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Μέσων Ενημέρωσης κυρία Σοφία Βούλτεψη ο πρόεδρος κ. Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Ροδόλφος Μορώνης.

Οι λόγοι της παραίτησης των δύο στελεχών δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.

Όπως είχε δηλώσει στο «Βήμα» της Κυριακής (7.9.2014), ο κ. Μορώνης δεν επρόκειτο να βάλει υποψηφιότητα συμμετοχής στο νέο ΔΣ.

Από την πλευρά του ο κ. Μακρυδημήτρης είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είναι και πάλι υποψήφιος, γι’ αυτό και προκαλεί εντύπωση η παραίτησή του. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως σημειώνουν ότι ο κ. Μακρυδημήτρης δεν είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα είναι εκ νέου πρόεδρος σε περίπτωση που έθετε πάλι υποψηφιότητα, ενώ σημειώνουν ότι σχέσεις του με την κυρία Βούλτεψη δεν ήταν στο καλύτερο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ 132 δημοσιογράφων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.