Ειδησεογραφικό site

Παρέα Σία-Λάμπρου για τη συγκέντρωση καταδίκης των δραστών που πέρασαν ελέω ΣΥΡΙΖΑ

128

Πηγαδάκι έξω από τη Γαλλική πρεσβεία στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, για την οποία ευθύνονται και τζιχαντιστές που πέρασαν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Λέρο κατά την περίοδο της διακυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα έστησαν το βράδυ του Σαββάτου το μέλος της πολιτικής γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος και συνομιλητής κρατουμένων Πάνος Λάμπρου, η υφυπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πολιτικού γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης και σύζυγος της κυρίας Αναγνωστοπούλου, Τάκης Γιαννακόπουλος.

4877510

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών εκατοντάδες Αθηναίοι και Γάλλοι υπήκοοι που ζουν στην Αθήνα με δύο βασικά συνθήματα: «Είμαστε όλοι παριζιάνοι» και «δεν μας φοβίζει τίποτα».

Όσοι πέρασαν από την γαλλική πρεσβεία στη Βασιλίσσης Σοφίας άφησαν ένα λουλούδι ή άναψαν ένα κεράκι στην μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατική ενέργειας που συγκλόνισε την Παρασκευή το βράδυ όλο τον πλανήτη.

galliki-presveia

Η περίφραξη του περιβάλλοντος χώρου του νεοκλασικού κτιρίου που στεγάζονται οι διπλωματικές υπηρεσίες της Γαλλίας, έχει κατακλυστεί από λουλούδια, αλλά και σημειώματα από άτομα κάθε ηλικίας. Τα πιο συγκινητικά απ’ όλα τα μηνύματα, ήταν αυτά των μικρών παιδιών που ζητούν ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Τα συλλυπητήρια τους στον Γάλλο πρέσβη Κριστόφ Σαντεπί εξέφρασαν η αναπληρωτής υπουργός παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Θοδωρής Μαργαρίτης και ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

galliki-presveia2

Τα σχόλια είναι κλειστά.