Ειδησεογραφικό site

Παπαμιμίκος: Προβοκάτσια από ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση χρηματισμού Χαϊκάλη

50

Δριμεία επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, κατηγορώντας τους για προβοκάτσια, με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Η Δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα. Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια» σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος, και έστρεψε τα βέλη του κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κατηγορώντας τους πως προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές και πως μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις.

Μάλιστα, ο κ. Παπαμιμίκος υποστήριξε πως «το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου».

Σύμφωνα με τον Γραμμετέα της ΝΔ, το πρόσωπο αυτό συνόδευσε τον κ. Καμμένο στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013, όπως και στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013, και είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS.

«Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του» κατέληξε ο κ. Παπαμιμίκος.

Περιγράφοντας το προφίλ του μεσάζοντα που προσέγγισε τον κ. Χαϊκάλη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι τον γνώρισε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, όταν ήταν ακόμη πρόεδρος της Ν.Δ. (πριν γίνει Πρωθυπουργός).

Νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό πως ο εισαγγελέας καλεί το πρόσωπο αυτό να καταθέσει εντός της ημέρας, με την ιδιότητα του υπόπτου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.