Ειδησεογραφικό site

Τηλεοπτικός καβγάς Παπαμιμίκου-Σκουρλέτη – Ο ΣΥΡΙΖΑ ενορχηστρώνει και οι ΑΝΕΛ εκτελούν!

35

«Κάποιος αποπειράθηκε να χρηματίσει κάποιον άλλο. Αυτό είναι γεγονός», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, τονίζοντας πως ανεξάρτητα από το αν είναι αλήθεια ή όχι, πρόκειται για μία σοβαρή καταγγελία.

«Κανένας δικαστικός λειτουργός δεν έχει την πολυτέλεια να κρατάει για τον εαυτό του τέτοια πράγματα όταν θα μπορούσε να εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία Πρόεδρος της Δημοκρατίας», συνέχισε, αναρωτώμενος: «Δε θα ήταν ένας λεκές στη διαδικασία;». «Εκεί είναι η ολιγωρία», σχολίασε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Βλέπετε τον πρωθυπουργό ο οποίος συμπεριφέρεται ως πολίτης ενώ είναι θεσμικό πρόσωπο. Κάνει μήνυση. Δείχνει αδυναμία, πανικό και ανησυχία. Γιατί δεν έκανε μήνυση σε Μπαλτάκο και Κασιδιάρη;», είπε ακόμη, λέγοντας στη συνέχεια πως «αυτοβούλως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να καταθέσει ίσως κι ο εισαγγελέας θα έπρεπε να τον καλέσει για την υπόθεση».

Ο κ. Σκουρλέτης, ακόμη, έκανε λόγο για θράσος να κατηγορεί κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ για εμπλοκή του στην υπόθεση. «Ποιος ήταν ο κ. Αποστολόπουλος; Συνεργάτης των Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου. Ανθρωπος των τραπεζών που δεν έχει καμία σχέση με εμάς».

«Δεν είμαι καθόλου περήφανος για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πολιτική στη χώρα. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες», σχολίασε από την άλλη ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Στον βούρκο που άνοιξαν, θα πέσουν οι ίδιοι μέσα. Ο κόσμος κρίνει», συνέχισε, ενώ απευθυνόμενος προς τον Σκουρλέτη είπε: «Είχατε το θράσος να λέτε ψέματα μπροστά μου. Μη σας πιάνει πανικός».

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τον κ. Σκουρλέτη να απαντά: «Είσαστε φθηνά προβοκάτορες. Μου φέρατε εδώ τη μονταζιέρα για να συζητήσουμε; Ευτελίζετε τη συζήτηση».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενορχηστρώνει και οι ΑΝΕΛ είναι ο εκτελεστής», ανταπάντησε ο κ. Παπαμιμίκος, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός επειδή ακριβώς δε φοβάται τίποτα θα προχωρήσει σε μήνυση τόσο προς τον κ. Χαϊκάλη όσο και στην κυρία Ξουλίδου.

Πηγή: protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.