Ειδησεογραφικό site

Παπαδημούλης: Υπάρχει χαρτί υγείας, να το πείτε στην κυρία Βούλτεψη

46

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στον απολογισμό που του ζητήθηκε να κάνει από την πρώτη εβδομάδα διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι εκλογές έγιναν πριν οκτώ μέρες. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετράει λιγότερο από μία βδομάδα, ακόμη δεν έχουν ορκιστεί οι βουλευτές, δεν έχουν παρουσιαστεί προγραμματικές δηλώσεις, δεν έχουμε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ένας πρώτος απολογισμός λέει ψύχραιμα ότι αυτή η αντι-σύριζα καταστροφολογία μετατράπηκε σε βατερλό», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, και προσέθεσε: «Υπάρχει χαρτί υγείας, να το πείτε και στην κυρία Βούλτεψη, τα ράφια στα σούπερ-μάρκετ είναι γεμάτα, τα ΑΤΜ έχουν χρήματα».

«Δεν είμαστε ούτε αλαζόνες ούτε επηρμένοι. Τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας και έχουμε παρά πολλή δουλειά ακόμη και μέσα και έξω για να αλλάξουμε τα πράγματα», σημείωσε και τόνισε πως «η ελληνική κυβέρνηση διεκδικεί να δεχθούν οι εταίροι την πρόταση για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και όχι προϋπολογισμούς που προβλέπουν πλεονάσματα της τάξης του 4,5%, αλλά και ρήτρα ανάπτυξης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.