Ειδησεογραφικό site

Παπαδημούλης: Στείλαμε πρόταση 47 σελίδων στους εταίρους για συμφωνία

23

Η ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει στους εταίρους κείμενο 47 σελίδων από χθες, σημείωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί με τα μέλη του προεδρείου της ευρωομάδας της Αριστεράς, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας με δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις διαπραγματεύσεις. «Είδαμε έναν πρωθυπουργό σταθερό, ήρεμο, αποφασισμένο και αισιόδοξο», υπογράμμισε. Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε ότι πλέον είναι η ώρα των ηγετών να πάρουν την πολιτική τους ευθύνη και να ανταποκριθούν ρεαλιστικά. Στις δηλώσεις του ανέφρε ότι το κείμενο – πρόταση προς τους εταίρους είναι 47 σελίδες και εστάλη τη Δευτέρα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας, αναφέροντας με νόημα πως «αρκεί η άλλη πλευρά να δείξει το ίδιο ρεαλισμό που δείχνει η ελληνική κυβέρνηση».

Τέλος ο κ. Παπαδημούλης σχολιάζοντας τη στάση των εταίρων είπε «δεν νομίζω ότι οι άλλοι είναι πλήρως ενωμένοι μεταξύ τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.