Ειδησεογραφικό site

Παπαδημούλης: «Ερρίφθη ο κύβος» για δημιουργία νέου κόμματος από την «Αριστερή Πλατφόρμα»

45

Ένα βήμα πριν από τη δημιουργία νέου κόμματος φαίνεται πως είναι η Αριστερή Πλατφόρμα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter το πρωί του Σαββάτου αναφέρθηκε στις πληροφορίες που κυκλοφορούν και θέλουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να συνεχίζει εκτός ΣΥΡΙΖΑ και με άλλο κόμμα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης πως φαίνεται ότι «ερρίφθη ο κύβος» για δημιουργία νέου κόμματος από την «Αριστερή Πλατφόρμα»

Μάλιστα, ζήτησε αυτό να γίνει τουλάχιστον «ήρεμα, ώριμα και δημοκρατικά».

Το tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη:

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» και η οποία δημοσιεύεται σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως η λύση για την κρίση στην Ελλάδα είναι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, ενώ υπογραμμίζει πως η ψήφιση τρίτου μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «βαρύ ιστορικό ατόπημα».

Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «για τη ρήξη θα ευθύνεται ο πρωθυπουργός», επιβεβαιώνοντας έτσι πως, μετά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, αρχής γενομένης από την τελευταία Σύνοδο Κορυφής, μέλημα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης είναι να μην χρεωθεί τη διάσπαση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.