Ειδησεογραφικό site

Πανικός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Τεράστιες ουρές έξω από γνωστά καταστήματα (ΦΩΤΟ)

83

oures

Ουρές, αναμονή και παροξυσμός επικράτησε από το πρωί έξω από τα καταστήματα της H&M, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την πολυαναμενόμενη συλλογή του οίκου Balmain να είναι στη διάθεση του κοινού.

Οι ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από τα καταστήματα δεν είχαν προηγούμενο, αφού όλοι επιθυμούν να εντάξουν στην γκαρνταρόμπα τους ένα από τα πολυτελή κομμάτια.

Με αυτή τη συνεργασία ο καθένας μπορεί να δώσει παριζιάνικο αέρα στο στυλ του, έχοντας την ευκαιρία να φορέσει ένα κομμάτι ενός πανάκριβου οίκου, που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου Olivier Rousteing.

Δέρμα, βελούδο, γούνα, πούλιες, χρυσά κουμπιά, επωμίδες, περίπλοκα κεντήματα και δυναμικές γραμμές κυριαρχούν, χαρίζοντας ανεπιτήδευτη κομψότητα στο ντύσιμο.

@DimosKalis

 

 

 

 

 

Ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία τη συλλογή του Olivier Rousteing, με όλα τα κομμάτια να ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητά τους. Αν θέλετε να εντάξετε κάποιο από αυτά στην γκαρνταρόμπα σας και δεν ξέρετε ποιο σας προτείνουμε εκείνα που θα περάσουν το τεστ του χρόνου και θα μείνουν για πάντα στην μόδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.