Ειδησεογραφικό site

Παναγιώτης Μελάς: «Μπορεί και να μου την είχαν στημένη…»

39

Ξέσπασε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, μιλώντας για τους λόγους της αποχώρησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Λάσπη σε εμένα δεν κολλάει, εγώ είμαι πεντακάθαρος», τόνισε ο κ. Μελάς, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να του την είχαν στήσει.

Ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι η απόφαση του για τη στάση που θα τηρήσει στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία, όπως είχε δηλώσει, θα ήταν ανεξάρτητη από την κομματική γραμμή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε ως αποτέλεσμα να εμπλακεί το όνομά του στην απόπειρα δωροδοκίας της Σταυρούλας Ξουλίδου.

«Επειδή είχα πει ότι δεν ξέρω, αν θα ψηφίσω ναι ή όχι, βγάλανε αυτή την κακοήθεια, την αισχρότητα και τη βρωμιά, προκειμένου να με πιέσουν. Λάσπη σε εμένα δεν κολλάει, εγώ είμαι πεντακάθαρος», ενώ επισήμανε ότι πρέπει να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. «Είπα στον κ. Καμμένο να πει και στην κ. Ξουλίδου να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν θα ψηφίσει νέα μέτρα, ο κ. Μελάς δήλωσε πως ότι είναι για καλό του ελληνικού λαού θα το ψηφίσει, ότι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, θα το καταψηφίσει.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ, ο κ. Μελάς υπογράμμισε ότι θα σκεφτεί κάτι τέτοιο, αν διαπιστώσει ότι η ΝΔ θα οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε ένα καλύτερο δρόμο. «Οι αρχές και οι αξίες της ΝΔ οι διαχρονικές είναι μέσα μου. Άλλο, όμως, αυτές κι άλλο η μνημονιακή πολιτική, που εφαρμόζει σήμερα η συγκυβέρνηση», επισήμανε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.