Ειδησεογραφικό site

«Ράπισμα» ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ-Ο Περισσός κρατά κλειστή την πόρτα της συνεργασίας

63

Κάθε συζήτηση ή έστω υπόνοια για πιθανή σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την υπόθεση της ΔΕΗ ξεκόβει το ΚΚΕ.

Παρά το γεγονός ότι μόλις χθες ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εμφανιζόταν διατεθειμένος να συζητήσει την πρόταση του Περισσού για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος που θα περιλαμβάνει την κατάργηση όλων των νόμων που έχουν ψηφιστεί σύμφωνα με το κοινοτικό πλαίσιο για την απελευθέρωση της ενέργειας και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, με σημερινή του ανακοίνωση η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ κλείνει ερμητικά την πόρτα της συνεργασίας.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, η Κ.Ο. του ΚΚΕ «είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση στη Βουλή, ώστε να διεξαχθεί η συζήτηση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος ενάντια στην απελευθέρωση της ενέργειας και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Συντάγματος».

Δηλώνει, τέλος, ότι κάθε κόμμα – φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ – «έχει τη δυνατότητα να καταθέσει τη δική του σχετική πρόταση, όπως άλλωστε συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις»

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.