Ειδησεογραφικό site

Πίστη Μεϊμαράκη για εκλογή Προέδρου αλλά…

27

«Πιστεύω βαθιά ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος από αυτή τη Βουλή. Πρέπει, όμως, να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» ανέφερε σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα και οι βουλευτές που είναι ταλαντευόμενοι υπολογίζουν πολύ τις δημοσκοπήσεις οι οποίες αποτυπώνουν με μεγάλα ποσοστά την θέληση του λαού να προκύψει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, καλώντας τα γαλάζια στελέχη να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους με την εκλογική βάση.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ότι είναι θετικό για τον τόπο να προκύψει Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ισχυρή πλειοψηφία.

Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα από το Μαξίμου ήταν μεταξύ των στελεχών της περιοχής όπου και τους ανακοίνωσε τις εξελίξεις, χωρίς όμως να τις σχολιάσει, αλλά λίγο αργότερα ενημέρωσε γι’ αυτές τις εξελίξεις τους συγκεντρωμένους.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι την κρίση την «κληρονόμησε» η Νέα Δημοκρατία και δεν την δημιούργησε. «Δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς να κυβερνήσουμε με μνημόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.