Ειδησεογραφικό site

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Ποικιλίδης

74

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο οποίος νοσηλευόταν από την Τετάρτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών. Ο άτυχος Ολυμπιονίκης, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά το έμφραγμα που υπέστη, ανέβασε πυρετό τις τελευταίες ώρες και η κατάστασή του είχε επιπλοκές.

Οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.

Αργά το βράδυ οι θεράποντες ιατροί της κλινικής, ανακοίνωσαν στα μέλη της οικογένειάς του ότι παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε ο ίδιος, δεν τα κατάφερε.

Η απώλειά του αποτελεί βαρύ πλήγμα και βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένειά του, όσο και τα μέλη της διοίκησης και τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Ο Ολυμπιονίκης της πάλης και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ, συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιάδες (1984, 1992 και 1996) στο άθλημα της πάλης κατακτώντας την 4η θέση το 1984 και την 5η θέση το 1996, υπηρέτησε στο πυροσβεστικό σώμα, ενώ από το 2007 και μετά διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά «έφυγε» σε ηλικία 48 ετών.

Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.